Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Üstündağ ile Julia Wurm dünya evine girdi

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın oğlu Cem Üstündağ ile Julia Wurm dünya evine girdi. Düğüne siyaset ve spor dünyası bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2026 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2026 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Cem Üstündağ ile Julia Wurm dünya evine girdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Malatyalı Mehmet Akif Üstündağ, oğlu Cem Üstündağ’ı uzun süredir birlikte olduğu Julia Wurm ile evlendirdi.

Ankara’da gerçekleştirilen görkemli nikâh ve düğün töreni, siyaset, spor ve iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi. Cem Üstündağ ve Julia Wurm çifti, ailelerinin ve davetlilerin huzurunda dünyaevine girdi.

Düğüne Malatyalı iş insanı Mehmet Ali Aydınlar başta olmak üzere çok sayıda davetli katılırken, siyasi isimler de törende yer aldı.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yaptığı açıklamada genç çifte mutluluk dileyerek “Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın değerli oğlu Cem ve Julia çiftinin düğün merasimine katılarak bu anlamlı günlerinde yanlarında olduk. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluk diliyor, Üstündağ ailesini tebrik ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliklerini daim etsin.” dedi.

Nikâh töreninde şahitlikler ise geceye damga vurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar nikâh şahitliği yaparak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.