Escort Bayan Mersin Escort Bayan Erdemli Escort Bayan Yenişehir Escort Bayan Akdeniz Escort Bayan Silifke Escort Bayan Anamur Escort Bayan Mezitli Escort Bayan Kırşehir Escort Bayan Kars Escort Bayan Ankara Escort Bayan Çankaya Escort Bayan Keçiören Escort Bayan Mamak Escort Bayan Etimesgut Escort Bayan Haymana Escort Bayan Sincan Escort Bayan Polatlı Escort Bayan Pursaklar Escort Bayan Hatay Escort Bayan Çorum Escort Bayan Samsun Escort Bayan İlkadım Escort Bayan Atakum Escort Bayan Kırklareli Escort Bayan Artvin Escort Bayan Çankırı Escort Bayan Karaman Escort Bayan Kırıkkale Escort Bayan Şırnak Escort Bayan Rize Escort Bayan İstanbul Escort Bayan Üsküdar Escort Bayan Başakşehir Escort Bayan Ataşehir Escort Bayan Şerifali Escort Bayan Sultanbeyli Escort Bayan Kartal Escort Bayan Kayaşehir Escort Bayan Eyüpsultan Escort Bayan Kadıköy Escort Bayan Bakırköy Escort Bayan Şişli Escort Bayan Tuzla Escort Bayan Çekmeköy Escort Bayan Beylikdüzü Escort Bayan Bayrampaşa Escort Bayan Pendik Escort Bayan Fulya Escort Bayan Bahçelievler Escort Bayan Güngören Escort Bayan Kağıthane Escort Bayan Bağcılar Escort Bayan Sarıyer Escort Bayan Esenyurt Escort Bayan Çatalca Escort Bayan Nişantaşı Escort Bayan Büyükçekmece Escort Bayan Mecidiyeköy Escort Bayan Esenler Escort Bayan Maltepe Escort Bayan Zeytinburnu Escort Bayan Sancaktepe Escort Bayan Küçükçekmece Escort Bayan Fatih Escort Bayan Ümraniye Escort Bayan Beşiktaş Escort Bayan Kurtköy Escort Bayan Merter Escort Bayan Beyoğlu Escort Bayan Avcılar Escort Bayan Beykoz Escort Bayan Bitlis Escort Bayan Adana Escort Bayan Çukurova Escort Bayan Seyhan Escort Bayan Antalya Escort Bayan Konyaaltı Escort Bayan Alanya Escort Bayan Kumluca Escort Bayan Muratpaşa Escort Bayan Kaş Escort Bayan Kemer Escort Bayan Manavgat Escort Bayan Elazığ Escort Bayan Karabük Escort Bayan Kayseri Escort Bayan Iğdır Escort Bayan Batman Escort Bayan Manisa Escort Bayan Adıyaman Escort Bayan Amasya Escort Bayan Konya Escort Bayan Malatya Escort Bayan Erzurum Escort Bayan Hakkari Escort Bayan Mardin Escort Bayan Nevşehir Escort Bayan Ağrı Escort Bayan Tunceli Escort Bayan Trabzon Escort Bayan Osmaniye Escort Bayan Bursa Escort Bayan Kütahya Escort Bayan Edirne Escort Bayan Çanakkale Escort Bayan Gaziantep Escort Bayan Şahinbey Escort Bayan Nizip Escort Bayan Şehitkamil Escort Bayan Sakarya Escort Bayan Aksaray Escort Bayan Gümüşhane Escort Bayan Tokat Escort Bayan Burdur Escort Bayan Erzincan Escort Bayan Muş Escort Bayan Aydın Escort Bayan Kastamonu Escort Bayan Ordu Escort Bayan Bingöl Escort Bayan Yozgat Escort Bayan Bayburt Escort Bayan Kocaeli Escort Bayan İzmit Escort Bayan Gebze Escort Bayan Diyarbakır Escort Bayan Düzce Escort Bayan Kilis Escort Bayan Bilecik Escort Bayan Tekirdağ Escort Bayan Giresun Escort Bayan Siirt Escort Bayan Bartın Escort Bayan Bolu Escort Bayan Uşak Escort Bayan Zonguldak Escort Bayan Yalova Escort Bayan Afyonkarahisar Escort Bayan Van Escort Bayan Sinop Escort Bayan İzmir Escort Bayan Bayraklı Escort Bayan Karşıyaka Escort Bayan Balçova Escort Bayan Konak Escort Bayan Bergama Escort Bayan Buca Escort Bayan Urla Escort Bayan Gaziemir Escort Bayan Çeşme Escort Bayan Çiğli Escort Bayan Bornova Escort Bayan Eskişehir Escort Bayan Sivas Escort Bayan Muğla Escort Bayan Marmaris Escort Bayan Datça Escort Bayan Milas Escort Bayan Dalaman Escort Bayan Fethiye Escort Bayan Bodrum Escort Bayan Ardahan Escort Bayan Balıkesir Escort Bayan Niğde Escort Bayan Isparta Escort Bayan Kahramanmaraş Escort Bayan Şanlıurfa Escort Bayan Denizli
Hande Yener Mp3 indir

Ayakkabı Bot ve çizme Günlük ayakkabı Bot ayakkabı modelleri Çizme ayakkabı Terlik ayakkabı Sandalet Babet Spor ayakkabı Topuklu ayakkabı İç giyim Mayo Çorap Fantezi giyim İç çamaşır takımları Sütyen Gecelik Pijama takımı Gece elbisesi Plaj giyim Giyim Büyük beden Tesettür Etek Trenckot tarz eşofman takımları bayan Mont Gömlek Pantolon T-shirt Sweatshirt Kırmızı elbiseler Ceket Çanta Çanta aksesuarlar Bebek bakım çantası Spor çanta Okul çantası Laptop çantası Portföy çanta Bel çantası Postacı çantası El çantası Sırt çanta Bebek bakım çantası Omuz çantası Atlet Külot Jartiyer Tanga Jüpon Body Büstiyer

escort bayan Sex hikayeleri Seks hikayeleri Porno izle

Veri Politikası
Veri politikamız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, XXXXX olarak ("XXXXX") kişisel verilerinizi güvenliği konusunda azami özeni göstermekteyiz. KVKK kapsamında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kişisel verilerinize ilişkin

KVKK uyarınca "kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi" kişisel veridir. Bu bağlamda işbu sayımla sınırlı kalmamak kaydıyla size daha iyi hizmet verebilmek, istatiksel çalışmalar yapabilmek, reklam ve pazarlama faaliyetimizi yürütebilmek adına; adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz ve doğum yeriniz, telefon numaranızın, resim, görüntü ve ses kaydınız, IP adresiniz, elektronik posta adresiniz, sosyal medya hesapları üzerinden bağlanılması durumunda o kanala ait bilgileriniz başta olmak üzere kullanıcı olarak kişiliğinizle doğrudan veya dolaylı olarak tanımlanan her türlü kişisel bilgileriniz kişisel veri sıfatıyla KVKK kapsamında tarafımızca saklanacaktır.

Kişisel verilerinizin kimlerle paylaşılacağına ilişkin

Toplanan kişisel verileriniz; XXXXX ve ona bağlı doğrudan veya dolaylı bağlı olduğu grup şirketleri tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalanabilmeniz, müşteri ve izleyicilerimizi tanımak, faaliyet gösterdiğimiz alanlarda tercihlerinizi ve kullanım alışkanlarınızı anlamak, buna ilişkin araştırma, bilgilendirme yapabilmek, pazarlama ve reklam çalışmalarımızı şekillendirmek, şirket stratejimizi belirlemek ile XXXXX insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, grup şirketlerimize, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu'nun 8 ve 9 numaralı maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Kişisel verilerinizi toplama yöntemi ve hukuki sebebine ilişkin

Kişisel Verileriniz, her türlü yazılı, sözlü veya elektronik ortam üzerinden verdiğiniz beyan ve onaylarla toplanmakta ve KVKK'ın 5 ve 6 numaralı maddelerinde listelenen şartlara uygun olarak işlemektedir.

Kişisel Verileriniz yönelik haklarınıza ilişkin

KVKK'ın 11 numaralı maddesi gereği gazi.io sitesi üzerinden başvurarak:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
  • KVKK ile öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme veya silinmesini talep etme hallerinde yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.

Çerez (Cookie) kullanımına ilişkin

Çerezler (Cookie) internet sitemizi ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamamızı kullanmanız halinde internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayar veya mobil uygulama kullandığınız cep telefonu, tablet (vb.) içinde tanımlama dosyalarıdır. Tarafınıza daha iyi hizmet sunabilmek için iş bu Kişisel Verilerinizi kullanma koşullarına bağlı kalarak sitemizde gezinme bilgilerinizi saklamakta; 3. Kişilerle paylaşabilmekteyiz. Kalıcı çerez ve geçici çerez olmak üzere iki tür çerez bulunmaktadır. Kalıcı çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşturulur ve geçerlilik süresi bitene kadar saklı kalmaya devam eder. Geçici çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz esnada oluşturulur ve internet sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca aktif kalır daha sonra erer.

Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.

Kişisel verilere ilişkin iletişim izin metni

İşbu metin ile birlikte, paylaşmış olduğunuz isim, soy isim, yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşanılan bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları, her türlü yazılı ve görsel basına ilişkin alışkanlığı-tercih, zevk ve beğeniler, fatura içerikleri, cep telefonu numarası, mail, IP adresi ve ikametgâh adres bilgileri ile kredi kartı bilgileri gibi kişisel bilgilerinizin toplanması; kişisel bilgilerinizin; tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi, satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi, istatiksel bilgi oluşturulması amacıyla; otomatik olan/olmayan yöntemlerle temin, devralınma, yasal azami süreler aşılmamak üzere öngörülecek süre ile yurt içinde ve dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilme, depolanma, muhafaza, elde edilebilir hale getirilme, kullanılma, güncellenme, değiştirilme, birleştirilme, yeniden düzenlenme, sınıflandırılma, açıklanma, paylaşım, (yurt içinde-dışına) aktarılma, transfer ve sair işlenmelere tabi tutulabilecek ve aynı amaçlara yönelik olarak; tüm XXXXX Figen Taşkın ile de paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız.

Bu kişisel verileriniz satış pazarlama amaçlı tarafınızı bilgilendirme, kişi hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla hukuken meşru menfaatler için gereken veya zorunlu olan durumlarda, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta, kargo yoluyla bildirimlerimizin ve ürünlerinizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, ilgili mevzuat hükümlerine riayet edilerek 3. kişi/kurumlarla paylaşılacaktır. Kanunen zorunlu ise bazı uygulamalar için ayrıca izniniz de rica edilebilecektir. XXXXX Figen Taşkın başvurunuzla kişisel verileriniz isteminize göre silinebilir, yok edilebilir veya anonim hale getirilebilir. Bu başvurunuza karşı yasal azami sürede talepleriniz yerine getirilecektir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.