Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da yenilginin şoku sürüyor

null

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da yenilginin şoku sürüyor
Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta 10. haftanın sonucu merakla beklenen maçında lider Şarkışla Belediyespor’a 3-2 mağlup olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da moral bozuk.
Teknik direktör Hayati Palancı, yaptığı açıklamada bireysel hatalardan goller yediklerini buna rağmen galip gelecek pozisyonları yakaladıklarını söyledi.
Müsabakada yedikleri iki golün de yan toptan ve kendi hatalarından kaynaklandığını belirten Palancı, “Yenilgiden çok, yenilginin şekli beni çok üzdü. Normalde 10 maçta yapmayacağımız hataları tek maçta yaptık. Ancak tüm bunlara rağmen yine de maçı çevirecek pozisyonları bulduk. Takım kalitesi bakımından onlardan daha kaliteli bir takım olduğumuz net bir şekilde görüldü. Tabi bunu sonuca da yansıtmamız gerekiyordu. Şarkışla takımı ilginç bir takım. Yollarına namağlup devam ediyorlar. Ben şu anki çıkışlarının birkaç hafta içerisinde düşüşe geçeceğini tahmin ediyorum. Tabi fikstüre bakıldığına Şarkışla bütün zor maçları sahasında oynadı, biz dışarıda oynadık. İnşallah toparlanıp bu hafta oynayacağımız Elbistan maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.