Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımında Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı

null

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2018 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımında Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı
U21 Süper Ligi’nde geçen hafta sahasında Atiker Konyaspor’a mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımında, 5. haftada oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor.
Evkur Yeni Malatyaspor U21 Takımı henüz 3 puanla tanışamaması moralleri bozarken, Teknik Sorumlu Murat Uçkun’un kadroda farklı alternatiflere yönelebileceği belirtiliyor. Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılan antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışan takım, daha sonra pas ağırlıklı çift kale maç yaptı.

“İnşallah alt yapı olarak daha iyi seviyelere geleceğimize inanıyorum”
Takımdaki son durumu değerlendiren Altyapı Koordinatörü Levent Doğandemir, “Konyaspor maçında sadece futbol oynamayı düşünen bir takımla, buna müsaade etmeyen bir takım vardı. Biz skordan ziyade futbolcu gelişimi ve oynanan futbolun kalitesine bakıyoruz. Tabi bu sezon bazı düşüncelerimizden dolayı U21 kategorisinde saha sonuçları iyi olmadı. Bunun nedenini daha önce açıklamıştık. U21 olmayacak, U19 olacak. Bizde bu doğrultuda bazı adımlar atıyoruz. İnşallah alt yapı olarak daha iyi seviyelere geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.