Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zelyurt: Malatya için Toplumun Sesi Olacağız

İYİ Partiden ayrılan Yavuz Ağıralioğu liderliğindeki Anahtar Parti Malatya İl Başkanı Erdoğan Zelyurt, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Malatya İl Başkanlığına görevine "Bismillah" diyerek başladıklarını ifade eden Zelyurt "Malatya'da yanlış giden her konuda elimizi taşın altına koyacağız, toplumun sesi olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2024 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2024 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Zelyurt: Malatya için Toplumun Sesi Olacağız

Malatya Gazeteciler Cemiyetini Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlarıyla birlikte ziyaret eden Anahtar Partisi İl Başkanı Erdoğan Zelyurt, MGC Başkanı Vahap Güner ile Malatya üzerine sohbet etti. Başkan Zelyurt "Toplumun refahı ve mutluluğu için çalışan, güzel olan her şeyin yanında yer alan, var olan güzellikleri alkışlayan, Malatya'nın dertlerini sahiplenen bir çalışma içerisinde olacağız. Malatya Gazeteciler Cemiyeti ve Başkanımızı yazılarından ve Malatya'ya sahiplenen konulara parmak basmasını dikkatle takip ediyoruz. Malatya'yı terk etmeyerek şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için herkese görev düşmektedir. El ele vermeliyiz, fikri olanlar, önerisi olanlar dinlenmeli ve yeni Malatya'nın inşasına hep birlikte  katkı vermeliyiz. Aksayan yönleri birlikte gidermeliyiz.Elimizi çekinmeden taşın altına koyacağız ve şehrimizi sahipleneceğiz, toplumun sessi olacağız" diye konuştu.


Malatya'nın deprem felaketiyle karşı karşıya kaldığına değinen Başkan Zelyurt, "zor günler yaşıyoruz ama ümitsiz de değiliz. Türk milleti 'ümitvar' bir millettir. Yaraların sarıldığı bu günlerde, yakın akrabalarını kaybeden, evleri ve iş yerleri yıkılan herkesle birlikte olacağız ve sarılacağız, hep birlikte bu günleri atlatacağız.  Malatya'ya hizmet etmek için aralıksız çalışacağız. Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu'nun önderliğinde Malatya'nın sorunlarını sahiplenmeye hazırız. Parti olarak sosyal medya ve görsel medya alanlarında yoğun çalışma yapıyoruz. Toplumun sesi, sorunların çözüm adresi olacağız. Basınımızın görüşlerine her zaman ihtiyacımız olacak.  Malatya'yı yapılan güzel işlerle Türkiye gündemine taşıyacağız. Sorunların üstesinden geleceğiz. Deprem ağır bir hasar vermiştir ama artık depremi fırsata çevirmeninde fırsatları vardır. Anahtar Parti Malatyalıların hizmetinde olacaktır." ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Malatya Gazetceiler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner "Anahtar Partisi Malatya teşkilatına başarılar diliyoruz. Malatya'nın sorunlarını iyi bilen politikalarıyla çözüm noktasında katkı verecek Başkanımıza ve arkadaşlarının Malatya'yı sahiplenme konusundaki açıklamaları bizleri de mutlu etmiştir. Malatya basını her zaman yapılacak çalışmaları duyurmada üzerine düşen görevleri yapmaktadır. Bizlerde uyarılarda bulunuyoruz. Görevimiz Malatya'yı sahiplenmektir, sorunların çözümüne yardımcı olmaktır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.