Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük Birlik Partisi'nden MGC'ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2025 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2025 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Büyük Birlik Partisi'nden MGC'ne Ziyaret
MGC Başkanı Vahap Güner'i ziyaret eden BBP Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladıklarını belirterek "Malatya’nın da içinde bulunduğu 6 Şubat depremi yaşadık. Malatya basını o an ne şartlarda çalıştığını gördük. Şu an ki duruma baktığımız da Gazeteci arkadaşlar iş yerleri yıkılan ve konteyner da halkın haber alma doğru bilgileri ulaştırmak için konteynır’da görevlerini icra ettiklerini görüyoruz. Bu anlamlı günde, onların yanlarında olmak ve destek vermek bizim için bir sorumluluktur” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, BBP İl Başkanı ve yöneticilerine başarılar dileyerek "10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bizleri ziyaret etmeleri önemlidir. Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmezi olup, tüm sorunların çözüm yerinin siyaset olduğunu iyi bilmektedyiz" diye konuştu.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.