Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TGK heyeti Nevşehir'de Açıksaray’ı gezdi

Başkanlar Kurulu Toplantısı için Nevşehir’e gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) üyeleri Nevşehir gezisinin ardından Gülşehir’in güzelliklerini keşfetti.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2025 07:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2025 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
TGK heyeti Nevşehir'de Açıksaray’ı gezdi

TGK üyesi gazeteciler Gülşehir’in doğal ve tarihi mirasını yerinde görme fırsatı buldu. İlçede tamamı kayalara oyulmuş yapılardan oluşan Açıksaray Harabeleri, Aziz Dimitros Rum Kilisesi, St. Jean Kilisesi ve Mantarkaya gezdi. Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, bölgenin tarihi geçmişi ve yapılar hakkında heyete detaylı bilgiler sundu.
Açıksaray Vadisi'nin doğal atmosferi ve tarihi dokusu karşısında hayranlıklarını gizleyemeyen gazeteciler, bölgede yer alan mantarkaya oluşumları önünde hatıra fotoğrafları çektirerek anı ölümsüzleştirdi.
Gezi sonrası Gülşehir Belediyesi tarafından düzenlenen öğle yemeğinde bir araya gelen gazetecilere hitap eden Başkan Erkan Çiftci, “Gülşehir’e hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Her zaman siz değerli basın mensuplarını ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı. Başkan Erkan Çiftci konuk gazetecilere hediye takdiminde bulundu.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca da sıcak ev sahipliği için Başkan Çiftci’ye teşekkür ederek, Gülşehir’in bu güzel organizasyonla gazeteciler için unutulmaz bir anıya dönüştüğünü belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.