Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya Valiliği: Nefret eylemlerine müsaade edilmeyecek

Malatya Valiliği, Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili olarak "yabancı düşmanlığına ve nefret eylemlerine müsaade edilmeyeceği bilinmelidir" açıklaması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Malatya Valiliği: Nefret eylemlerine müsaade edilmeyecek

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Kayseri’de Suriye’li bir kişinin karışmış olduğu müessif olay ile ilgili ve Suriye’de meydana gelen olaylar sonrası ülkemiz genelinde Suriye’lilere yönelik provokatif eylemlere sebep olan üzüntü verici olaylar yaşanmıştır. 

Güvenlik Güçlerimiz tüm suç ve suçlarla mücadelesini dün olduğu gibi bugünde sürdürmektedir. Yüce Türk adaleti suçlulara hak ettiği cezaları verecektir. Ülkemize karşı faaliyet gösteren bazı unsurların kamu düzenini bozma girişimleri devletimizin tüm birimleri ile gösterdiği özverili çaba sayesinde başarısız kılınacaktır. 

Milletimizin inancında, kültüründe, medeniyet değerlerimizde olmayan yabancı düşmanlığına ve nefret eylemlerine müsaade edilmeyeceği bilinmelidir. 

Aziz milletimizin, itidalli davranarak ülkemizin birliği ve bütünlüğüne zarar getirecek eylem ve davranış içinde olmamaları konusunda gerekli hassasiyetin vatandaşlarımız tarafından gösterileceği hususunda şüphemiz yoktur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.