Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya’da yasaklar kalkıyor

Öğrenciler okula, esnaflar dükkanlara. Mesailer normale dönüyor. 20 yaş altı ve 65...

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Malatya’da yasaklar kalkıyor

Öğrenciler okula, esnaflar dükkanlara. Mesailer normale dönüyor. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü ile hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarıda sona erdi. Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşük ve orta riskli illerde uygulanan çok sayıda yasaklar sona erdirildiğini söyledi. Malatya orta riskli iller arasında yer alıyor.

Kaldırılan yasaklar arasında;  hafta sonları (Cumartesi-Pazar) uygulanan sokağa çıkma yasağı kalkması yer alırken, esnaflarda sabah 07’den akşam 19’a kadar dükkanlarını açabilecekler. Kalkan yasaklar arasında kamuda uygulanan esnek çalışma saatleri de yer aldı. Kamu da çalışma saatleri normal mesai saatlerine göre çalışılacak.

Aralarında Malatya’nın da olduğu Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Bartın, Bayburt, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta,  Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, , Kırşehir, Nevşehir, Sivas, Tunceli ve Yozgat illeri risk haritasında sarı renk olarak belirtilen orta riskli iller arsında yer alıyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.