Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kar Yağışı Akçadağ'da Yolları Kapadı

Yoğun Kar Yağışı nedeniyle Malatya-Kayseri karayolu trafiğe kapanırken, Akçadağ ilçesinin de mahallelerle irtibatı kesildi. CHP Akçadağ Belediye Başkan Adaı Dr. Vahap Şahin "Akçadağ'da yaşam durmuştur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2024 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2024 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Kar Yağışı Akçadağ'da Yolları Kapadı

Akçadağ'ın Develi mahallesinde bulunan Dr. Vahap Şahin kar yağışının ardında yaptığı paylaşımda "Malatya İli Akçadağ İlçesinde bugün yağan kar nedeniyle bir çok mahallelerin yolları kapandı. Akçadağ-Develi arasındaki yol tamamen kapandı. Karayolları ekiplerinin bu yolu acilen açması gerekmektedir. Akçadağ belediyesininde ilçeye bağlı mahalle yollarını acilen açması gerekmektedir. Vatandaşlar perişan, hastası olanlar var . Bu durumda gerek karayolları ekipleri gerekse Akçadağ Belediyesi kış mevsimine hazırlıksız yakalanmış oldular. Bu konuda ilgili kurumları daha duyarlı olmalarını vatandaşlarımız beklemektedir" dedi. 

DR. ŞAHİN: KAR KALINLIĞI 50 CM.

dr. Vahap Şahin Develi mahallesinde kar kalınlığının 50 cm. bulduğunu belirterek "Tüm mahllelerle ulaşım kapalı. Kayseri karayolu kapanmış durumda. Elektirk kesintisi olmamasını diliyoruz. Kürecik, Kozluca ve Esenbey'le ulaşım kesildi. Yolların bir an önce açılması gerekiyor. Okullarda eğitime ara verilmesi gerekir. Bu durumda yarın okula gitmek imkansız görünüyor. Valiliğimizin bu konuda karar alacağını bekliyoruz" diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.