Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genel Başkanlar Karaca ve Erdoğan'dan, MGTC'ye ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular cemiyetini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Genel Başkanlar Karaca ve Erdoğan'dan, MGTC'ye ziyaret

 

Ziyarette konuşan MGC Başkanı Kemal Deniz, cemiyeti ziyaret edenlere teşekkür ederek, "Bilindiği gibi bugün şehrimizde Malatya'daki ASGD'nin bir ödül töreni gecesi var. Oraya uğramak arkadaşlarla hemhal olmak anlamında şehrimizdeler. Biz kendilerine hoş geldiniz diyoruz. Kendilerinin burada olmasından mutlu olduğumuzu, şeref duyduğumuzu ifade ediyoruz" şeklinde konuştu. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ise, spor adamları olarak meslektaşlarıyla istişarelerde bulunacaklarını ifade ederek, "Ben bu etkinlik için gayret gösteren Malatya şube başkanımız Akif Çelik'e ve yönetimine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca da, basın ilana yüzde 20 zam çıkarılmasında büyük destek verdiklerini kaydederek, "Basın ilan genel kurulundan çıktı. Bakanlar Kurulunda imzalandı. Ancak bu bir türlü resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe giremedi. Sağ olsun Bursalı meslektaşımız az önce Başbakan Yardımcımız ile telefonla görüşerek bu zammın biran önce Resmi Gazetede yayınlanıp yürürlüğe girmesini istediler. Başbakan Yardımcımız da şuanda zammın Başbakanın önünde olduğunu, inşallah bu ay içerisinde zammı uygulayarak resmi gazetede yayınlanacağını ve 1 Mayıs'tan itibaren de bu zammın uygulamaya başlanacağını söylemiş. Tabii ki bu zam Anadolu basınının yok olmasına yine bir ilaç olmayacak. Çünkü son 1 buçuk yıl içerisinde gazete giderlerine en az yüzde 50-55 civarında bir zam geldi. Anadolu basını ülkemiz için önemli. Anadolu gazeteleri, televizyonları var olmaya devam edecek. Bunun için de tabii ki biraz da kendimizi eleştirmemiz lazım. Gazetelerimizin halkın, ülkenin sorunuyla, şehrin sorunuyla ilgilenecek duruma gelmesi lazım" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.