Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adıyaman–Nurhak Karayolunda Heyelan

Doğanşehir ilçesinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle Adıyaman–Nurhak karayolunun bir bölümü trafiğe kapandı. Ekipler yolun tamamen açılması için çalışma başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2026 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2026 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Adıyaman–Nurhak Karayolunda Heyelan

Doğanşehir ilçesine bağlı Kapıdere Mahallesi yakınlarında, Adıyaman–Nurhak Karayolu üzerinde toprak kayması meydana geldi. Bölgede paniğe neden olan olayda, şans eseri herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Yolun Bir Şeridi Tamamen Kapandı

Edinilen bilgilere göre heyelan, Kapıdere Mahallesi’ne yaklaşık 1 kilometre mesafede gerçekleşti. Yamaçtan kopan toprak ve büyük kaya parçalarının yola savrulması sonucu, karayolunun tek şeridi araç trafiğine tamamen kapandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine güvenlik güçleri ve Karayolları ekipleri sevk edildi.

Güvenlik Önlemleri Alındı

Bölgeye ulaşan ekipler, olası yeni bir heyelan riskine karşı çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlamaya başladı. Karayolları ekiplerinin, yoldaki toprak yığınını temizlemek ve güzergahı yeniden tam kapasiteyle ulaşıma açıldı.

#DoğanşehirAktüel / Önder Akbıyık

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.