Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan trambüsü yola çıkıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Genel Müdürlüğü (MOTAŞ) her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan’da çocuklara trambüsle şehir turu attıracak.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
23 Nisan trambüsü yola çıkıyor

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla trambüsü özel olarak süsleyecek olan MOTAŞ, şehir turu yaptırarak çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ)’nden başlayarak üniversiteye kadar giderek tekrar MAŞTİ’ye dönenecek olan 23 Nisan Trambüsü yol güzergahında çocukları alıp ücretsiz olarak dolaştıracak. Konuyla ilgili olarak MOTAŞ’tan yapılan açıklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geleneksel hale getirdiğimiz 23 Nisan trambüsünü bu yıl da süsleyerek çocuklarımız için hazır hale getirdik. Güvenli ve rahat oluşuyla Malatya halkının takdirini toplayan toplu ulaşım aracı trambüslerden birini o gün için miniklerimize tahsis ediyoruz. Bunun için halkımıza çağrıda bulunuyoruz! Çocuklarınızın elinden tutarak çevre yoluna inin ve yol güzergahında 23 Nisan trambüsünü eşliğinde çocuğunuz, alışmışın dışında bir bayram geçirsin. Ücretsiz olarak yapacağımız tura siz de katılın ve çocuklarınıza unutamayacakları bir gün yaşatın” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca Trambüsün sefer saatlerine de yer verilerek “MAŞTİ’den başlatılacak sefer saatleri şu şekilde olacak: 09:00, 11:00, 14:00, 16:00” denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.