Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Darende’de turizm sezonu başladı

Anadolu'nun inanç ve doğa turizmi merkezlerinden Darende’de turizm sezonu başladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2018 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
 Darende’de turizm sezonu başladı

 

Sahip olduğu tarihi doğal güzellikleriyle her yıl binlerce kişiyi ağırlayan Darende’ye yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte yerli ve yabancı turistler ilgi göstermeye başladı.

Darende’nin güzelliklerini yerinde görmek üzere ilçeye gelen Maliye Bakanlğı çalışanları ve emeklileri Somuncu Baba Külliyesi, Tohma Kanyonu ve Günpınar Şelalesini gezme imkanı buldu. İlçe gezisinden son derece memnun kalan misafirler ilçenin sahip olduğu değerlerin mükemmel olduğunu söyledi.

Kafileyi Darende’ye taşıyan turizm firmasının Genel Müdürü Hulusi Tipi ilk defa Darende’ye geldiklerini ve çok memnun kaldıklarını söyleyerek bundan sonra her zaman Darende’ye geleceklerini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.