Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emeksiz Kavşağı-Kışa Caddesi Trafiğe Kapatılıyor

Altyapı çalışması nedeniyle, İnönü Caddesi- Eski Kız Meslek Lisesi Kavşağı ile Sivas Caddesi-Atatürk Caddesi kesişimi (Kışla Saat Kulesi) arası ve Fuzuli Caddesi ile Şehit Servet Aktaş Caddesi 03.01.2026 tarihinden itibaren ikinci bir duyuruya kadar araç trafiğine kapatılacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2026 22:07
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2026 22:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Emeksiz Kavşağı-Kışa Caddesi Trafiğe Kapatılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Malatya kent merkezinde altyapı hizmetlerinin güçlendirilmesi amacıyla, Emlak Konut tarafından “Malatya 3. Etap Ada Dışı Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi” kapsamında ve MASKİ koordinasyonunda yürütülen İnönü Caddesi yeni yağmur suyu ve içme suyu hatları projesi ile; Q1000 mm. çapında 200 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı, Q150 mm. çapında 800 metre uzunluğunda Ductil içme suyu hattı imalatı gerçekleştirilecektir.

Çalışmaların güvenli ve planlı bir şekilde yürütülebilmesi için, İnönü Caddesi- Eski Kız Meslek Lisesi Kavşağı ile Sivas Caddesi-Atatürk Caddesi kesişimi (Kışla Saat Kulesi) arası ve Fuzuli Caddesi ile Şehit Servet Aktaş Caddesi 03.01.2026 tarihinden itibaren ikinci bir duyuruya kadar araç trafiğine kapatılacaktır.

Bu süreçte trafik akışının sağlanabilmesi amacıyla, sürücülerimizin;

1.Güzergâh (Batıdan doğuya): Emeksiz, Cengiz Topel, Şehit Hamit Fendoğlu Caddesini,

2.Güzergâh (Doğudan batıya): Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi, Evliyaoğlu Sokak, Emeksiz Caddesini alternatif olarak kullanmaları önemle rica olunur.

Çalışma süresince güvenlik önlemleri alınacak olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına tüm kurumlarla koordinasyon sağlanmaktadır. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölgenin içme suyu, yağmur suyu ve atık su kapasitesi artırılacak, kent merkezindeki altyapı sisteminin dayanıklılığı güçlendirilecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.