Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UMFED Arapgir'de Gençlerle Buluştu

Kısa adı UMFED olan Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Arapgir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar sonrası tanışma ve dayanışma programı, Arapgir’de yoğun katılım ve büyük bir coşku eşliğinde gerçekleştirildi. Gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, sosyal dayanışmayı artırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen organizasyon, ilçede örnek bir birlik tablosu ortaya koydu.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2026 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2026 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
UMFED Arapgir'de Gençlerle Buluştu

Protokol ve Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Programa ilçe kaymakamlığı temsilcileri, emniyet ve jandarma birimleri, belediye başkan yardımcılığı, mülki idare amirleri, üniversite öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarının aynı çatı altında buluşması dikkat çekti.

Yetkililer, gençlerle birebir sohbet ederek onların talep ve düşüncelerini dinledi. Özellikle güvenlik birimlerinin gençlerle kurduğu samimi diyalog, programın en anlamlı anlarından biri oldu.

Amaç: Güçlü Sosyal Bağlar, Sağlıklı Nesiller

İftar sonrası gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Müzik eşliğinde gerçekleşen programda gençler hem tanışma hem de kaynaşma fırsatı buldu. Organizasyonun temel hedefi; gençlerin sosyal bağlarını güçlendirmek, zararlı alışkanlıklara karşı bilinç oluşturmak ve toplumda birlik-beraberlik duygusunu pekiştirmek olarak ifade edildi.

Program boyunca yapılan konuşmalarda, gençlerin yalnız olmadıkları, her zaman devletin ve sivil toplum kuruluşlarının yanlarında olduğu mesajı verildi. Bu tür organizasyonların, özellikle bağımlılıkla mücadelede sosyal destek mekanizmalarını güçlendirdiği vurgulandı.

Gürsoy: “Gençlerimizin Yanında Olmak Önceliğimizdir”

Programda konuşan Ömer Gürsoy, gençlere hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Gençlerimizin yanında olmak, onları dinlemek ve güçlü bir dayanışma ortamı oluşturmak bizim önceliğimizdir. Toplum olarak birlikte hareket ettiğimizde zararlı alışkanlıkların önüne geçebilir, daha sağlıklı ve bilinçli bir gelecek inşa edebiliriz. Gençlerimiz bizim yarınlarımızdır. Onları yalnız bırakmayacağız.”

Gürsoy, UMFED olarak sadece bilinçlendirme çalışmaları değil; sosyal, kültürel ve eğitsel projelerle de gençlere ulaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Hediyeler Dağıtıldı, Yeni Projelerin Sinyali Verildi

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte gençlere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Program sonunda yapılan açıklamada, benzer faaliyetlerin ilerleyen süreçte daha geniş kapsamlı sosyal ve kültürel etkinliklerle devam edeceği duyuruldu.

Toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen çalışmalarını kararlılıkla sürdüren UMFED Arapgir İlçe Başkanlığı, özellikle gençlerin sağlıklı ortamlarda bir araya gelmesini sağlayacak projelere öncelik vereceklerini belirtti.

Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.