Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya merkezli FETÖ/PDY operasyonu

null

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2018 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2018 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Malatya merkezli FETÖ/PDY operasyonu
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik Malatya merkezli gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 5’i adli kontrol şartıyla bırakıldı.
Malatya merkezli Balıkesir, Kayseri ve İzmir’ de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda aralarında doktor, vergi müfettişi, mühendis ve öğretmenlerin de bulunduğu 8 şüpheli eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü ifadelerinin ardından emniyette serbest bırakıldı.
Adliyeye sevk edilen diğer şüphelilerden 4’ü ise etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak, 1’i de sağlık sorunları nedeniyle adli kontrol şartıyla salıverildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.