Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük’te Cinsel Saldırı İddiası: Genç Kadın Koruma Altına Alındı

ULUSAL (PHA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Karabük’te cinsel saldırıya uğradığını ve kendisine şantaj yapıldığını iddia eden 19 yaşındaki bir kadının koruma altına alındığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Karabük’te Cinsel Saldırı İddiası: Genç Kadın Koruma Altına Alındı

Bakan Yerlikaya, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını da bildirdi.

Bakan Yerlikaya'nın yaptığı açıklamada, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ikamet ettiği belirlenen F.A. isimli kadının, 18 Ekim 2024 tarihinde gece saatlerinde güvenlik birimleriyle irtibata geçtiği belirtildi. Yerlikaya, Karabük Valiliği’nin koordinasyonunda Cumhuriyet Başsavcılığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün devreye girdiğini ifade ederek, genç kadının devlet koruması altına alındığını vurguladı.

Soruşturma Başlatıldı

Bakan Yerlikaya, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı’nın iddialarla ilgili kapsamlı bir soruşturma yürüttüğünü belirterek, mağdurun ifadesinin "Adli Görüşme Odasında" psikolog eşliğinde alındığını ve iddiaların detaylı şekilde araştırıldığını söyledi. Yerlikaya, gelişmelerle ilgili bilgilendirmelerin yapılmaya devam edeceğini de ekledi.

Kaynak : PHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.