Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarmadan huzur ve güven uygulaması

null

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2018 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2018 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Jandarmadan huzur ve güven uygulaması
Malatya’da jandarma ekipleri tarafından ‘Huzur ve Güven’ uygulaması gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında 17 aranan şahıs yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığından edinilen bilgilere göre Türkiye genelinde halkın huzur ve güveninin sağlanması adına “Huzur ve Güven (Aranan Şahıslar Hırsız Kapan) ” uygulamasının gerçekleştirildiği belirtildi. Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı 64 Asayiş Timi, 1 JASAT, 4 Köpek Unsuru, 4 OYİ/Pamit Unsuru, 2 KOM Unsuru, 2 İstihbarata Unsuru, 1 TEM Unsuru ve 7 Trafik Timi olmak üzere toplam 317 personel katıldığı uygulamalarda bin 764) şahıs ve 673 aracın sorgulandığı belirtildi. Ayrıca 55 evin arandığı uygulamalarda hakkında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 17 aranan şahsın yakalandığı belirtilirken 65 umuma açık yerin de kontrol edildiği ifade edildi.
Yapılan arama, sorgulama ve kontroller sonucunda yakalanan 17 şüpheli şahsın adliyeye sevkinin gerçekleştirildiği belirtilirken ayrıca 8 araç hakkında ise 991 TL ceza uygulandığı dile getirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.