Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç kızı polis intihardan vazgeçirdi

null

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2018 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2018 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Genç kızı polis intihardan vazgeçirdi
Malatya’da 4 katlı özel bir hastanenin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan genç kızı polis ekipleri yaklaşık 30 dakikalık çabalarının ardından intihardan vazgeçirdi.
Edinilen bilgiye göre olay, Battalgazi ilçesine bağlı Fırat Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ailevi sorunları bulunan E.K. (19) adlı genç kız, 4 katlı özel bir hastanenin çatısına çıkarak intihar etmeye çalıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri sevk edilirken, ekipler genç kızın atlama ihtimaline karşın olay yerinde yoğun güvenlik önlemleri aldı.
Hastanenin çatısına çıkarak intihar etmeye çalışan genç kızı polis ekipleri ikna etmeye çalıştı. Genç kız polisin yaklaşık 30 dakika üren ikna çabası sonrasında intihar etmekten vazgeçirilerek aşağıya indirildi. E.K. polis ekiplerince sağlık kontrolü için önce hastaneye daha sonra da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.