YAVAŞOĞLU VE ÇİÇEK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Malatya’nın yerli ailelerinden Yavaşoğlu ailesi ve Haçova’nın tanınmış ailelerinden Çiçek ailesi nişan töreninde buluştu.

CHP Merkez İlçe Başkanlığı yapan merhum Rıfat Yavaşoğlu’nun kızı Avukat Melisa Yavaşoğlu ile Gaffar Çiçek’in nişan töreni CHP ailesini bir araya getirdi.
Melid Otel’de düzenlenen nişan törenine CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Adil Başkıran, Karaciğer Nakil Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanvekili iş insanı Basri İlhan, ünlü sanatçı Muharrem Temiz, Halk TV Görkemli Hatıralar program yapımcısı Serhan Asker ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve grup başkanvekili Ali Mahir Başarır’da gönderdikleri video ile tebriklerini iletti. 

14 yıllık çalışma arkadaşı Gaffar Çiçek’i ve önceki dönem CHP İl Yöneticiliği yapan Melisa Yavaşoğlu’nu yalnız bırakmayan Ağbaba, anne Nermin Yavaşoğlu’ndan kızı isterken genç çiftten övgüyle bahsetti. 

Nişan merasiminin ardından eğlence güçlü ses Yusuf Çatak’ın söylediği şarkılarla geç saatlere kadar coşkuyla devam etti.