
Malatya’nın tanınmış iş insanlarından Üstün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Üstün'ün oğlu, Erdinç Üstün’ün kardeşi Engin Üstün, hayatını Tuğçe Hanım ile birleştirerek dünya evine girdi. Çiftin düğünü, şehrin seçkin mekanlarından Altınpark Düğün Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleşti.
Nikahı Başkan Eren Kıydı
Nikâhı, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren kıyarken; genç çiftin şahitliklerini Malatya’nın önde gelen isimleri üstlendi.
Şahitler arasında;
Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım,
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu,
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu,
Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan,
Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Özgür,
Müteahhitler Odası Başkanı Mehmet Bülbüloğlu,
MAGİNDER Başkanı Salih Karademir,
TSO Başkan Vekili Basri İlhan yer aldı.
Siyaset ve İş Dünyası Bir Arada
Düğüne ayrıca CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanları, parti örgütleri ve çok sayıda iş insanı da katılarak çiftin mutluluğunu paylaştı.
Mutluluk Dolu Anlar
Üstün ve Canbay ailelerinin yakınlarının da hazır bulunduğu bu özel gecede, dostluk ve dayanışma ön plana çıktı. Davetliler, genç çift Engin ve Tuğçe Üstün’e ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.