İncelemeler devam ediyor

Vali Baruş, vatandaşların sıkıntılarını dinlemek, sorunlarına çözüm bulmak ve devletin yanlarında olduğunu htirmek amacıyla sürdüğü gezilerine devam ediyor. 24 Ocak depreminde hasar gören yerleşim alanlarından olan Hacıhaliloğlu, Hisartepe ve Hacıyusuflar  Mahallelerini ziyaret eden Vali Baruş, hasarlı binaları gezerek vatandaşları dinledi. Ziyaret ve inceleme gezisi için yayınlanan bültende;  

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan depremin yaralarını sarmak, devletin vatandaşlarının yanında olduğunu htirmek, deprem nedeniyle zarar gören vatandaşların sıkıntılarını dinlemek ve bu sıkıntılara çözüm üretmek amacıyla şehrimizin farklı mahallelerinde ziyaret ve incelemelerine devam ediyor.

Deprem nedeniyle Hacı Haliloğlu, Hacı Yusuflar ve Hisartepe Mahallelerini ziyaret eden Vali Baruş, mahalleler hakkında ilk bilgileri muhtarlardan aldı. Özellikle deprem nedeniyle oluşan mağduriyetlerin giderilip giderilmediğini, ilk hasar ve kesin hasar tespitlerinin durumunu denetleyen Vali Baruş, hasarlı binaları gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Vali Aydın Baruş’un mahalle incelemelerine Hacı Haliloğlu Muhtarı Tahsin Fidan, Hacı Yusuflar Muhtarı Nevzat Alan ve Hisartepe Muhtarı Tahsin Bat eşlik etti.” İfadeleri yer aldı.