Malatyalılar Konya'da İftar'da Buluştu

Kısa adı KONMADER olan Konya Malatyalılar Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde çok sayıda Malatyalı bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2026 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2026 11:05
https://www.gazetemalatya.com/

Konya Malatyalılar Derneği Başkanı Recep Özgül yaptığı açıklamada "Dernek olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz İftar Programımızı büyük bir coşku ve çok yoğun katılımla gerçekleştirdik. Mevlana şehri Konya'mızda kayısı diyarı Malatya'mızın sıcaklığını ve ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz. Azda olsa memleketimize olan özlemimizi gideriyoruz. Uzaktan yakından gelerek soframıza konuk olan, birliğimize güç katan tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunarız."dedi.

Ayrıca "Doğan Çanta" markasının kurucusu ve işletmecisi kıymetli hemşehrimiz iş insanı sayın Talip DOĞAN'a geceye sponsor olmasından dolayı plaket takdiminde bulunuldu.