Erkenek'te Gazze'ye yardım kermesi

Doğanşehir ilçesinde eğitim veren Erkenek Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu, Filistin’de yaşanan insani drama sessiz kalmayarak "Gazze’ye Destek Kermesi" düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2026 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2026 12:29
https://www.gazetemalatya.com/

Doğanşehir İlçe protokolü ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, elde edilen gelirlerin Gazze’ye gönderileceği belirtildi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese; Doğanşehir İlçe Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Çatı, çok sayıda daire amiri ve STK temsilcileri katılarak destek verdi.

Kermesi gezen protokol üyeleri, hazırlanan ürünleri inceleyerek emeği geçenlerle sohbet etti. Kaymakam Sungur ve Belediye Başkanı Bayram, bu tür sosyal sorumluluk projelerinin toplumsal duyarlılığı artırdığını vurgulayarak okul yönetimini tebrik etti.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda; velilerin ve öğretmenlerin el emeğiyle hazırladığı yiyecekler, içecekler ve çeşitli ürünler satışa sunuldu. Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı etkinlikte, öğrenciler de akranlarına destek olabilmek için görev alarak büyük bir özveri sergiledi.

#DoğanşehirAktüel / Önder Akbıyık