Vali Yavuz: 800 İşyerinden 400'ü Anahtarlarını Aldı

Malatya Valisi Seddar Yavuz Şehir Merkezinde yapılan çarşıda tamamlanan 800 işyerinin anahtarlarının hazır olduğunu ancak işyeri sahiplerinin anahtarlarını almadığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2026 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2026 13:28
https://www.gazetemalatya.com/

MÜSİAD'ın iftar yemeğinde konuşan Malatya Valisi seddar Yavuz "Kurası çekilen 800 İşyerinin anahtarları teslim ediliyor. Ancak bugüne kadar 400 işyeri sahibi anahtarlarını aldılar geriye kalanlar tüm çağrılarımıza rağmen anahtarlarını almamakta direniyor. Malatya artık ayağa kalkmıştır, konutlar teslim ediliyor işyerleri hızla tamamlanıyor. Malatya'da ticaretinde artık normale dönmesi gerkiyor. İşyerlerinizi açın, ya da kiraya verin ama şehri canlandırmak gerekiyor" dedi.

Malatya'da işyerlerinin açılmasıyla şehre bir canlılık geleceğinide ifade eden Vali Yavuz, iş dünyasının yatırımlarını yapması için destek olacaklarını da ifade etti.