Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Malatyaspor, Olimpija Ljubljana maçının taktiğini çalıştı

null

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2019 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2019 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Yeni Malatyaspor, Olimpija Ljubljana maçının taktiğini çalıştı
Yeni Malatyaspor UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın Olimpija Ljubljana ile oynayacağı maçın taktiğini çalıştı.
Tarihinde ilk kez Avrupa maçına çıkmaya hazırlanan Yeni Malatyaspor, Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçının taktik çalışmasını Yeni Malatya Stadyumu’nda yaptı.
Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimdeki antrenmana yeni transferler Gökhan Töre ve Ufuk Ceylan da katılırken, iki oyuncunun da maç kadrosuna dahil edilecekleri belirtildi.
Transfer dönemini oldukça hareketli geçiren sarı-kırmızılılar yeni teknik heyeti ve yenilenmiş kadrosuyla Avrupa Kupası maçıyla seyircisinin önüne çıkacak.
Basına kapalı olarak gerçekleşen antrenmanda yarınki maçın kadrosunu belirleyen Sergen Yalçın’ın Olimpija Ljubljana maçında kampta denediği 11’e şans tanıması bekleniyor.
Sarı-kırmızıların muhtemel 11’i şu şekilde: Farnolle, Chebake, Mina, Mustafa, Erkan, Donald, Ahmet, Robin, Bifouma, Fofana, Jahovic.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.