kitap fuarı

Malatya 6 Şubat'ın Yıldönümüne Hazırlanıyor

GÜNDEM 04.02.2025 - 22:40, Güncelleme: 04.02.2025 - 22:40
 

Malatya 6 Şubat'ın Yıldönümüne Hazırlanıyor

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. Yıldönümü dolayısıyla Malatya'da etkinlikler düzenlenecek. CHP ise Ege Bölgesi Belediye Başkanlarıyla birlikte Malatya'ya adeta çıkartma yapacak.
Malatya Valiliği 6 Şubat dolayısıyla okulları bir gün tatil ederek kamu çalışanlarını bir gün izinli saymasının ardından yapılacan anma programını da açıkladı. Valiliğin anma programı şöyle: 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİ 2. YIL DÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI   5 ŞUBAT 2025 ÇARŞAMBA     5 ŞUBAT 2025 DEPREM GÖNÜLLÜLERİ BULUŞMASI   Saat: 16:00  Yer: Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonu      6 ŞUBAT 2025 PERŞEMBE    A- DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZI ANMAK ÜZERE KARANFİL BIRAKMA    Saat: 09:00 Yer: HakimBey Apartmanı     B- BASIN MENSUPLARINA 2. YIL DÖNÜMÜ ANMA DEĞERLENEDİRMESİ    Saat: 09:20 Yer: Çamurlu Mah.   C-İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİNDE DEPREM VE YAPI TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ   Saat: 09:30 Yer: Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi   D- MEZARLIK ZİYARETİ Saat: 11:00 Yer:  Şehir Mezarlığı     E-DEPREMDE KAYBETTİĞİMİZ CANLAR İÇİN YENİ CANLARA KAN BAĞIŞI STANDINI ZİYARET Saat: 11:30 Yer: Şehir Mezarlığı      F- SN. CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ONLİNE KATILIMI İLE TOKİ KURA ÇEKİMİ VE ANAHTAR TESLİM TÖRENİ   Saat:  13:00-14:00 Yer: Çamurlu Mah. (Toki Konutları)      G- DEPREM  KONULU FOTOĞRAF-RESİM SERGİSİ ZİYARETİ    Saat: 14:10 Yer: Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı   H-  ANMA PROGRAMI  Saat: 14.30 Yer: Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Kuran-ı Kerim Tilaveti İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan videoların sunumu  Protokol konuşmaları   Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün sunumu,  İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan oratoryo,  İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İLKİ tarafından ‘Deprem Kayıplarının Azaltılmasına Yönelik Yeni Yaklaşımlar’ konulu konferans.     I-  DEPREMDE YAKINLARINI KAYBEDEN AİLE ZİYARETİ Saat: 17:00 Yer:    İkizce ve Çamurlu Toki Konutları                                                                                                                                                                  İ- MEVLİD VE HATM-İ ŞERİF DUASI OKUNMASI Saat: 18:45 Yer: Kernek Karagözlüler Camii         CHP MALATYA'DA ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR CHP 6 Şunbat tarihinde Malatya'ya 30 kadar Belediye Başkanıyla birlikte çıkartma yapacak. Hayat Apartmanı önünde depremzedeleri anacak olan CHP meşaleli bir yürüyüşle de Güzelbahçe Konteynır kentte deprem ateşi yakarak depremzedeleri anacak.
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. Yıldönümü dolayısıyla Malatya'da etkinlikler düzenlenecek. CHP ise Ege Bölgesi Belediye Başkanlarıyla birlikte Malatya'ya adeta çıkartma yapacak.
Malatya Valiliği 6 Şubat dolayısıyla okulları bir gün tatil ederek kamu çalışanlarını bir gün izinli saymasının ardından yapılacan anma programını da açıkladı. Valiliğin anma programı şöyle:
6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİ 2. YIL DÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI
 
5 ŞUBAT 2025 ÇARŞAMBA
 
  5 ŞUBAT 2025 DEPREM GÖNÜLLÜLERİ BULUŞMASI
 
Saat: 16:00 
Yer: Battalgazi Belediyesi Toplantı Salonu 
 
 
6 ŞUBAT 2025 PERŞEMBE 
 
A- DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZI ANMAK ÜZERE KARANFİL BIRAKMA 
 
Saat: 09:00
Yer: HakimBey Apartmanı
 
 
B- BASIN MENSUPLARINA 2. YIL DÖNÜMÜ ANMA DEĞERLENEDİRMESİ 
 
Saat: 09:20
Yer: Çamurlu Mah.
 
C-İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİNDE DEPREM VE YAPI TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ
 
Saat: 09:30
Yer: Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi
 
D- MEZARLIK ZİYARETİ
Saat: 11:00
Yer:  Şehir Mezarlığı
 
 
E-DEPREMDE KAYBETTİĞİMİZ CANLAR İÇİN YENİ CANLARA KAN BAĞIŞI STANDINI ZİYARET
Saat: 11:30
Yer: Şehir Mezarlığı 
 
 
F- SN. CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ONLİNE KATILIMI İLE TOKİ KURA ÇEKİMİ VE ANAHTAR TESLİM TÖRENİ
 
Saat:  13:00-14:00
Yer: Çamurlu Mah. (Toki Konutları) 
 
 
G- DEPREM  KONULU FOTOĞRAF-RESİM SERGİSİ ZİYARETİ 
 
Saat: 14:10
Yer: Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı
 
H-  ANMA PROGRAMI 
Saat: 14.30
Yer: Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
Kuran-ı Kerim Tilaveti
İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan videoların sunumu 
Protokol konuşmaları
 
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün sunumu, 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan oratoryo, 
İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İLKİ tarafından ‘Deprem Kayıplarının Azaltılmasına Yönelik Yeni Yaklaşımlar’ konulu konferans.
 
 
I-  DEPREMDE YAKINLARINI KAYBEDEN AİLE ZİYARETİ
Saat: 17:00
Yer:    İkizce ve Çamurlu Toki Konutları                                                                      
                                                                                        
 
İ- MEVLİD VE HATM-İ ŞERİF DUASI OKUNMASI
Saat: 18:45
Yer: Kernek Karagözlüler Camii      
 
CHP MALATYA'DA ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR
CHP 6 Şunbat tarihinde Malatya'ya 30 kadar Belediye Başkanıyla birlikte çıkartma yapacak. Hayat Apartmanı önünde depremzedeleri anacak olan CHP meşaleli bir yürüyüşle de Güzelbahçe Konteynır kentte deprem ateşi yakarak depremzedeleri anacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetemalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.