Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaban, Kentteki Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali Ali Kaban, kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü 92.Şube Müdürü Arif Tüfenkçi’yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2018 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2018 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Vali Kaban, Kentteki Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor

 

Vali Kaban, DSİ 92. Şube Müdürlüğü hizmet binasında Müdür Tüfenkçi ve personeli tarafından karşılandı. 

DSİ 92. Şube Müdürü Tüfenkçi’yi Müdürlük Makamında ziyaret eden Vali Kaban, burada Müdürlüğün Malatya’daki çalışmaları ve yürütülen projeleri ile ilgili bilgiler aldı.

92.Şube Müdürlüğü ziyareti sonrası, Mobilyacılar Odası Başkanı Şeyho İlbegi ve Minibüsçüler Odası  Başkanı Mesut İnce’yi ziyaret etti.

Vali Kaban, odaların çalışmaları hakkında bilgiler alarak esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Daha sonra Vali Kaban, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Necdet Narin’i ziyaret etti. Burada kendisini MEV Başkanı Narin ve vakıf üyeleri karşıladı.

Vali Kaban, Vakıf çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler alarak başkan ve üyelerle bir süre sohbet etti.

Son olarak İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’ya ziyarette bulunarak kurum çalışmaları hakkında bir süre görüşen Vali Kaban, görevlerinde başarılar dileyerek buradan ayrıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.