Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Malatya Genç Dünya Koleji Öğrencilerinden LÖSEV'e destek

Malatya Genç Dünya koleji öğrencileri ve öğretmenleri Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından başlatılan “Yaşama el ver çünkü LÖSEV hayat kurtarır” kampanyasına destek oldular.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2018 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2018 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Malatya Genç Dünya Koleji Öğrencilerinden LÖSEV'e destek

 

Malatya Genç Dünya Koleji öğretmenleri ve öğrencileri Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından başlatılan kampanyaya destek oldular. Okul öğretmenleri tarafından hazırlanan renkli boyalara çocuklar ellerini batırarak kardeşlik ağını oluşturturdular.

Amaçlarının her zaman topluma duyarlı bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyen Genç Dünya Koleji müdürü Seda Nikbay Yenice ”Çocuklarımıza yardımlaşmak birlik olmak gibi olumlu karakter özelliklerini ve sosyal becerilerini kazandırmak okulumuzun temel ilkeleri arasındadır. Yaptığımız bu sosyal sorumluluk projesini ile çocuklarımızın elleri LÖSANTE yetişkin hastanesi ve LÖSEV çocuk sağlığı eğitim vakfında kardeşleriyle birlikte olacaktır”dedi.

Ayrıca Malatya Genç Dünya Kolejinin yaptığı bu çalışma sosyal medya’daLÖSEV Vakfı tarafından paylaşılarak öğrecilere destekleri için teşekkür edildi.

 

İşte Genç Dünya Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan video

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.