Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırat Elektrik, Darende muhtarlarıyla buluştu

Fırat Elektrik, Darende muhtarlarıyla buluştu

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2026 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2026 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Fırat Elektrik, Darende muhtarlarıyla buluştu

Fırat Elektrik tarafından Darende’de mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenlendi. Toplantıda 2026 yılında ilçede gerçekleştirilen yatırımlar değerlendirilirken, 2027 yılında yapılması planlanan yatırımlar da muhtarlarla paylaşıldı.

2026 YILI YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Darende’de gerçekleştirilen toplantıda, Fırat Elektrik tarafından 2026 yılı içerisinde ilçede hayata geçirilen çalışmalar ve elektrik altyapısına yönelik yatırımlar ele alındı. Mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verildi.

2027 YILI YATIRIMLARI PAYLAŞILDI

Toplantının önemli gündem maddelerinden biri ise 2027 yılında Darende’de yapılması planlanan yatırımlar oldu. Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili planlamalar muhtarlarla paylaşılırken, mahallelerin ihtiyaçları ve öncelikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

MUHTARLAR TALEPLERİNİ İLETTİ

Toplantıda mahalle muhtarları da kendi bölgelerinde yaşanan elektrik altyapısıyla ilgili sorun, talep ve beklentilerini Fırat Elektrik yetkililerine aktardı. Muhtarların sahadan ilettiği talepler değerlendirilirken, yapılması planlanan çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.