Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel eğitim öğrencilerinin mutfak eğitimi

Kütahya’nın Simav ilçesinde, bir yıl önce eğitim ve öğretime açılan, Özel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi Okulu öğrencileri, okullarında kurulan mutfakta yemek yapımı eğitimi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetemalatya.com/
Özel eğitim öğrencilerinin mutfak eğitimi

Birlikte yemek yapmanın sevincini yaşayan orta seviyedeki engelli öğrenciler, yaptıkları yemekleri öğretmen ve annelerine sunuyorlar.
Simav Özel Eğitim Uygulama ve İş Merkezi Okulu Müdürü İsmail Bacaksız, özel eğitim gerektiren öğrencilerine Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda eğitim verildiğini belirtti. Bacaksız, “Özel eğitim gerektiren öğrencilerimizin, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için, deneyimli personel, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemleriyle, bireysel yeterliliklerine dayalı, gelişim özelliklerine uygun ev ortamları biçiminde düzenlenen sınıflarda eğitimleri yapılıyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.