kitap fuarı

Başkan Geçit’in Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

SİYASET 14.02.2025 - 20:10, Güncelleme: 15.02.2025 - 08:19
 

Başkan Geçit’in Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in annesi Fatma Geçit (87) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in hastalığından dolayı tedavi sürecinden geçen annesi Fatma Geçit vefat etti. Annesi Fatma Geçit’in tedavisi ile yakından ilgilenen Başkan Geçit, annesinin vefat haberi ile büyük bir üzüntü yaşadı. 87 yaşında hayata gözlerini yuman Fatma Geçit, Şehir Mezarlığındaki Cuma namazına müteakiben Malatya İl Müftüsü Ramazan Dolu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Orduzu Elmasuyu Mezarlığında bulunan aile kabristanında  son yolculuğuna uğurlandı. Şehir mezarlığından kılanan cenaze namazına  Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, CHP il Başkanı Barış Yıldız, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum ve Meslek Örgütleri Başkanları, Geçit Ailesinin fertleri, akrabaları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Defin sırasında göz yaşlarına hakim olamayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, daha sonra taziyeleri kabul etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in annesi Fatma Geçit (87) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in hastalığından dolayı tedavi sürecinden geçen annesi Fatma Geçit vefat etti. Annesi Fatma Geçit’in tedavisi ile yakından ilgilenen Başkan Geçit, annesinin vefat haberi ile büyük bir üzüntü yaşadı. 87 yaşında hayata gözlerini yuman Fatma Geçit, Şehir Mezarlığındaki Cuma namazına müteakiben Malatya İl Müftüsü Ramazan Dolu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Orduzu Elmasuyu Mezarlığında bulunan aile kabristanında  son yolculuğuna uğurlandı.

Şehir mezarlığından kılanan cenaze namazına  Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, CHP il Başkanı Barış Yıldız, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları, Sivil Toplum ve Meslek Örgütleri Başkanları, Geçit Ailesinin fertleri, akrabaları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Defin sırasında göz yaşlarına hakim olamayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, daha sonra taziyeleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetemalatya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.