‘Aileler Arası Badminton Turnuvası’ Düzenliyor
‘Aileler Arası Badminton Turnuvası’ Düzenliyor
Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2025 yılının ‘Aileler Yılı’ olarak ilan edilmesinden sonra aileler arasındaki bağları güçlendirmek amacıyla 15 ile 16 Şubat günleri arasında Yakınca Kapalı Spor Salonunda Ödüllü ‘Aileler arası Badminton Turnuvası’ düzenleyecek.
Yeşilyurt İlçesinde her yaştan vatandaşın sosyal, kültürel ve sportif hayatını daha kaliteli hale getirmek amacıyla farklı alanlarda organizasyonlar düzenleyen Yeşilyurt Belediyesi, bu kez de aileleri yarıştırmaya hazırlanıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını ‘Aileler Yılı’ olarak ilan etmesinden sonra hareket geçen Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanlığındaki Yeşilyurt Belediyesi, aile içindeki bağları güçlendirmek ve aile bireylerinin ilişkilerini daha sağlam hale getirmek amacıyla ödüllü badminton turnuvası düzenliyor.
Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün 2025 Yılı Faaliyet Programına dâhil edilen ödüllü Aileler arası Badminton Turnuvası, 15 ile 16 Şubat günleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Yakınca Spor Salonunda düzenlenecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.